Vimmaa, voimaa, valoa™ – 18.-19.5.2024

269.00

Tule mukaan iloiseen ja leppoisaan joukkoomme. Vimmaa, voimaa, valoa™-viikonloppu lisää onnellisuutta – sen takaamme. Ohjelmassa hyvää oloa keholle ja mielelle, hyvää ruokaa unohtamatta!

3 varastossa

Kuvaus

Toukokuinen Siikajoki houkuttelee luokseen! Suo hetki itsellesi ihanassa hyvän mielen retriitissä.

Kevään 2024 Vimmaa, voimaa, valoa™ järjestetään tutuksi tulleessa paikassa. Ohjelma on koottu kiitellyllä konseptilla, pieniä uudistuksia unohtamatta. Kuulimme asiakkaitamme ja lisäsimme viikonloppuun luontoa – iloa unohtamatta.

Retriitin pitopaikkana on aina yhtä lämminhenkinen Törmälän tila. Toimivat tilat, hotellitason majoitus, herkulliset ruoat ja ihana henkilökunta – siksi me olemme taas täällä!  Yöpyminen tapahtuu valintasi mukaan 1 – 2 hengen huoneissa tai jos teitä on isompi kööri, löytyy majoitustiloja aina 4 hengen seurueille. Huoneissa on omat WC:t. Lauantai-ilta vietetään upeassa saunatuvassa hulppeiden hirsien lämmössä. Tutustu Törmälän ihaniin tiloihin ja palveluihin https://www.tormalantila.fi/

Ohjaajina toimivat Turusen Merja ja Porkan Rita. Merja on Oulun seudulla jo legenda. Hänen lempeän ammattitaitoinen ohjaus saa kehon ja mielen kehräämään. Tutustu Merjan kotisivuihin täältä. Ritan sielu laulaa metsää ja fasciamethod vei hänet mukanaan vuosia sitten.

Näissä retriiteissä hersyy nauru. Ryhmän koko pidetään tarkoituksella pienenä, jolloin viikonloppua maustaa erityisen lämmin ja läheinen tunnelma. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa – yksinäiseksi et varmasti itseäsi tunne. Halutessasi voit vetäytyä myös omiin oloihin ja ottaa vaikka päivätirsat, jos joku ohjelmassa ei kutsu juuri sinua.

OHJELMA

Lauantai
Klo 10 Tervetuloshotti
10:30 Afrotanssia auringolle
11:30 Lounas
12:30 Retki lähimetsään ja luontotekemistä.
Päiväkahvit kodassa
15 Fascia Method ja pallohieronta
16:30 Yinjooga
17:30 Päivällinen
19:00 Sauna ja iltapala saunatuvalla
21:00 Sointukylpy ja unten maille
Sunnuntai
Klo 8 Kissamaiset aamuvenyttelyt
8:30 Aamiainen
10:00 Joogin jumppa
11:15 Naurujoogaa ilman paineita
klo 12 lounas
13:00 Lempeä jooga ja mantran laulantaa
14:00 Kahvit ja kotimatkalle

Retriitin hinta:
2hh 269 €
1hh 289 € HUOM! Jos haluat 1hh, osta normaalihintainen ja laita viesti rita@naturest.fi niin laskutamme erotuksen.

Hinnat sisältävät alv:n, majoituksen laadukkaissa huoneissa, liinavaatteet ja pyyhkeet, ohjelmassa mainitut ateriat sekä ohjauksen.

Jos jokin vielä askarruttaa, soita 040 827 4530 tai laita sähköpostia rita@naturest.fi

Huomiothan, että
* Kaikki ilmoittautumisemme ovat sitovia
* Asiakas voi aina hankkia tilalleen toisen osallistujan, tällöin peruutuskuluja ei synny tai kysyä onko jonostuslistalla henkilöitä. Kaikista edellä kuvatun kaltaisista muutoksista on ilmoitettava viipymättä tilaisuuden järjestäjille.
* Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan äkillinen sairastuminen, tai vakava onnettomuus palautetaan kaikki saadut suoritukset lukuun ottamatta 40€ euron järjestelykuluja, sillä emme ehdi saada uutta osallistujaa tapahtumaan lyhyellä varoitusajalla. Palautuksen saamiseksi on aina esitettävä luotettava terveydenhuoltohenkilön todistus peruutuksen syystä. Peruutuksesta on ilmoitettava järjestäjille viipymättä.